Vape4you • [email protected] • Hurtig levering • Fri fragt +499kr • Stort udvalg • Originale produkter

Vi afsender din pakke i dag med DAO - bestil inden: 00:00:00
new

Aegis Solo + Cerberus kit

549,00 kr

Med dette kit får du et mod som både er vand- støv- og stødtæt, kører på bare 1 x 18650 batteri (medfølger ikke), kan køre op til 100W, og ikke fylder særlig meget. Du får også en fed tank med nem toppåfyldning som benytter GeekVapes Super Mesh coils som altså giver en intens og lækker smag, og som sparer på strømmen ved at køre 30-45W. 

What's not to like!?

OBS! Dette produkt kan ikke bestilles/købes i dit land. OBS! Dette produkt kan ikke bestilles/købes i alle lande

549DKK

Aegis Solo + Cerberus kit

Aegis serien kender vi for deres ekstremt robuste design som kan tåle en del høvl før de giver op. Nu er der altså kommet endnu en Aegis på markedet som har fået navnet Aegis Solo. Navnet har den fået for sit enkle batteri. 
På trods af det enkle batteri, kan Aegis Solo dog stadig køre op til 100W, så du kan sagtens smide din favorit tank på og benytte dig af den. Med AS-100 chipsettet vil du få en hurtig respons når du skal dampe, en mere akkurat temperaturstying og et præcist og stabils output. 

Moddet er dækket af robust gummi for beskyttelse og læder på den ene side for komfort. Den har en lækker fireknap som sidder nøjagtig hvor den skal, og et klart display som viser de relevante dampdetaljer i en overskuelig liste. 
Mikro USB indgangen er også dækket af gummi, sådan at der ikke kommer vand, støv eller skidt derind. Som før nævnt er moddet stød, støv og vandtæt ned til 1 meters dybde i op til 30 minutter. 

Klikker du 3 gange hurtigt på fire-knappen, vil du kunne skifte mellem forskellige modes som temperaturstyring, VW og VV, samt nulstille din sugtæller. Lysstyrken kan også ændres ved at holde fireknappen og +/- inde, alt efter om du vil skrue op eller ned.  

 

Cerberus tanken

Cerberus tanken følger med i dette kit, og er en super velfungerende tank i klassisk stil. Bundplaceret justerbart airflow, top, glas, driptip og coil.
Tanken påfyldes vildt hurtig fra toppen, ved at skrue toppen en lille smule og derefter kan den løftes af. Der er 2 store påfyldningshuller som du kan fylde tanken fra, og så er det ellers bare at sætte toppen på, give den et lille twist og dampe videre. 

Tanken benytter Super Mesh coils som har en vanvittig lækker smag og en udemærket damp. Disse coils er på 0.3Ω og køres bedst mellem 30-40W. 

Samlet set, får du her et kit som er super velegnet til en håndværker hverdag (eller en ret klodset hverdag) grundet det kompakte design, det udholdende mod, og tanken med sublim smag!

 

Indhold i kittet

  • 1 x GeekVape Aegis Solo mod 
  • 1 x GeekVape Cerberus tank
  • 1 x brugervejledning 
  • 1 x mikro USB ladekabel 
  • 1 x ekstra glas
  • 1 x pose med reservedele
  • 2 x Mesh X2 KA1 0.3Ω coil
Kapacitet (ml)2
Variabelt OutputJa
Max Watt100
Min Watt1
Batteri Internt / EksterntEksternt
Batteri inkluderetNej
Batteri Antal1
Batteri Celle18650
GenopladeligtJa
Display TypeLCD
TC MulighedJa
FormOval
MaterialStainless steel, Zink Alloy
Connector510
Suction TypeDL (Direct Lunge)
Justerbart AirflowJa
Driptip Type510
Påfyldnings MetodeTop
Anbefalet BlandingTyk (70/30)
Varen er nu lagt i din kurv