Vape4you • [email protected] • Hurtig levering • Fri fragt +499kr • Stort udvalg • Originale produkter

new

Aspire K1 Plus

89,00 kr

Aspire K1 Plus er en forholdsvis simpel mund-til-lunge tank i en kvalitet som kun Aspire kan gøre det. Et stilet og simpelt design holder det på det enkle indre, som bare virker uden det store hurlumhej. K1 Plus er kompatibel med Aspire BVC og Spryte coils, og kan indeholde 1.9 ml væske.  

OBS! Dette produkt kan ikke bestilles/købes i dit land
89DKK

Aspire K1 Plus

En tank fra Aspire med alle de kendte Aspire kvaliteter. God sikkerhed, enkelt design og kvalitet for pengene. Tanken er børnesikret i top og bund, så du er sikker på at ingen børnefingre får adgang til din e-juice. 

Tanken har et justerbart airflow, og en lækker driptip, og er super velegnet til begyndere eller dampere der gerne vil have en cigaret autentisk dampoplevelse. Coilen der følger med i pakken er en 1.8Ω nichrome coil, men tanken er også kompatibel med Aspire BVC og Spryte coils.

 

Sådan påfyldes Aspire K1 Plus 

Tanken her er børnesikret og lækage resistent, og derfor skal toppen trykkes ned mens den skrues af. Det vil gøre påfyldningshullet tilgængeligt. I påfyldningshullet er der et silikonelag som sørger for at væsken ikke render ud af tanken, og det skal flasken med væske lige skubbes igennem.
Når du har fyldt væske i tanken, skal toppen skrues på igen mens der trykkes ned. 

 

Sådan skifter man coil på Aspire K1 Plus 

Bunden er også børnsikker, så for at få coilen ud skal hele bunden skrues ud. Tag tanken af batteriet og vend den på hovedet så du kan skrue bunden ud, mens du trykker ned. Når du tager bunden af, får du adgang til coilen som også skal trykkes ned og skrues af. 
Når du skruer den nye coil i skal den også lige trykkes ned samtidig, og det samme gælder når du skruer bunden tilbage i tanken. 

 

Med i kassen

  • 1 x Aspire K1 Plus 
  • 1 x 1.8Ω nichrome coil 
  • 1 x brugermanual 
Kapacitet (ml)1.9
MaterialPyrex, Stainless steel
Justerbart AirflowJa
Påfyldnings MetodeTop
Suction TypeMTL (Mouth To Lung)
Anbefalet BlandingTynd (50/50)
Connector510
Varen er nu lagt i din kurv