Vape4you • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Vi afsender din pakke i dag med DAO - bestil inden: 00:00:00
Fremvisning af sortiment
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkterne og billeder

Batterier

Hos Vape4You har vi et stort udvalg af batterier til alle typer af el-cigaretter. Vores batterier er holdbare og passer til både store og små el-cigaretter.

Hurtig levering Hurtig levering
 Fri fragt over 499,- Fri fragt over 499,-
365 dages returret 365 dages returret
Prisgaranti Prisgaranti

Viser 1 - 19 af 19 varer

Et stort udvslg af batteri mærker

Vi har et stort udvalg af batterier, der passer til mange forskellige mærker. Vi har batterier til kendte mærker som Joyetech og anerkendte batteriproducenter som Samsung og Vision, og vi kan levere batterier til både Mods, mindre cigaretter samt eGo’er.

Derfor kan du finde præcis det, du søger, hos os, og vi hjælper dig gerne med at finde et batteri til din el-cigaret. Det er vigtigt, at batteriet er kompatibelt med din el-cigaret, så du får den længste levetid og den bedste dampning.

Det betyder også, at vi har batterier med styrker fra 100 mAh til over 3000 mAh. Derfor kan du hos os være sikker på at finde et batteri, der hverken er for kraftigt eller for svagt til din el-cigaret. Det vigtigste ved et batteri er, at det passer perfekt til din enhed. Det har vi sørget for, at du kan finde hos os. Vi fører et stort udvalg fra mærker, som er identiske med dem, vi sælger el-cigaretter i.

Ligeledes er vores batterimærker kendte for at levere batterier i høj kvalitet, og vi gør en stor dyd ud af, at det forbliver sådan.

 

Batterier i alle prisklasser

Det vigtigste er, at batteriet stemmer overens med din el-cigaret. Et Joyetech-batteri passer bedst til en Joyetech el-cigaret og så fremdeles. Men prisen er naturligvis også vigtig. Vi har sørget for, at vi har batterier til en god pris, men også at der findes eksemplarer i alle prisklasser. Ønsker du et kraftigt batteri, kan du få dette, ligesom du kan få et mindre kraftigt, hvis det er ønsket.