Vape4you • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Fremvisning af sortiment
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkterne og billeder

18650 Batterier til mods

De første elektroniske cigaretter lignede rigtige cigaretter, men kvaliteten var ikke så høj. I takt med, at flere har fået øjnene op for, at en el-cigaret er et godt alternativ til en cigaret, er markedet også gået fremad. Derfor er el-cigaretter i form af Mods blevet ekstremt populære, og det er bestemt ikke uden grund. Du får nu også mulighed for at vælge en smagsoplevelse lige efter dit ønske, idet e-væske findes i utallige varianter.

Mods er ofte integrerede med nyttige features som eksempelvis skærme og funktioner, der giver dig mulighed for at justere på en række forskellige ting. Alt i alt får du en langt større oplevelse ved en elektronisk cigaret i form af et Mod. En oplevelse som denne kræver dog batterier, og vi vil her forsøge at guide dig til at vælge det helt rigtige batteri til dit Mod. Der kan nemlig være forskel i kravene til batteriet afhængigt af, hvor meget du benytter dit Mod.

Hurtig levering Hurtig levering
 Fri fragt over 499,- Fri fragt over 499,-
365 dages returret 365 dages returret
Prisgaranti Prisgaranti

Viser 1 - 9 af 9 varer

Viser 1 - 9 af 9 varer

En vigtig del af dit mod

De ældre elektroniske cigaretter havde ikke samme krav, men de havde heller ikke den samme ydeevne, og det er vigtigt at have in mente.

Elektroniske apparater kræver gerne batteri i den ene eller anden form, og det gør sig også gældende for dit Mod. De fleste Mods er kompatible med 18650 batterier, hvorfor vi her på siden har samlet et bredt udvalg af batterier.

Batterier til Mods er naturligvis ganske simple at montere.

 

Damper du meget eller blot for hyggens skyld?

Det er et spørgsmål, du bør stille dig selv, før du investerer i et batteri til dit Mod. Der er nemlig forskel i kapaciteten på de forskellige batterier, som vi tilbyder. Kapaciteten i batteriet afgør hvor ofte, eller sjældent, du skal oplade dit Mod. Det er naturligvis vigtigt at tage stilling til, idet en situation hvor du konstant skal oplade dit Mod kan opstå, og det er irriterende, hvis du benytter det ofte.

Hvis du damper for hyggens skyld, vil du kunne “nøjes” med et batteri, der har en kapacitet på omkring 600-700mah. Hvis du dagligt benytter dit Mod, så er det en god idé, at batteriet har en kapacitet omkring 900-100mah. Hvis du benytter dit Mod rigtig meget, og mere end en normal damper, så vil det være fornuftigt med en kapacitet på omkring 1500mah. Det er en god overvejelse at have in mente.

 

Eksternt batteri eller producentens egen?

Enkelte producenter, som eksempelvis Kangertech, tilbyder deres egne batterier. Producenter anbefaler naturligvis deres egne batterier til deres Mods, og det er velkendt, at producentens egne varer altid er mest kompatible med produktet. I sådanne tilfælde kan det være en god idé at vælge det produkt, som producenten selv anbefaler.

Mange af de producenter vi tilbyder Mods fra kræver dog eksterne batterier til deres produkter. Her er det vigtigt, at du tager dig af de tidligere beskrevne overvejelser, før du vælger et batteri, da valget har stor betydning for, hvor tit du skal oplade dit Mod.