Vape4you • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Fremvisning af sortiment
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkterne og billeder

eGo/510 batterier til e-cigaret

Det er vigtigt her indledningsvist at holde fast i, at et eGo batteri er en type af batteri og ikke et brand som eksempelvis Kangertech. Mange dampere er bekendte med eGo batteriet, og det er tit den type af batteri, som de fleste nybegyndere inden for dampning stifter bekendtskab med. Dets design minder i de allerfleste tilfælde om almindelige cigaretter, hvilket bestemt også har haft betydning for batteritypens popularitet.

Med et batteri af eGo typen er du sikker på at få et gennemtestet produkt, som helt sikkert vil leve op til dine forventninger, da ét af eGo batteriets kendetegn er dets stabilitet. Oprindeligt designet af Joytech, som er storspiller hvad angår el-cigaretter, er du sikker på, at du køber et produkt, som du vil kunne bruge i lang tid uden problemer.

Hurtig levering Hurtig levering
 Fri fragt over 499,- Fri fragt over 499,-
365 dages returret 365 dages returret
Prisgaranti Prisgaranti

Viser 1 - 5 af 5 varer

Design og æstetik

Vi fører et bredt udvalg af eGo batterier, som alle er kendetegnede ved at have et rent udtryk, som understreges af deres slanke facon. Batterierne af eGo-typen er praktiske, idet de sjældent fylder meget, hvilket betyder, at du let kan have el-cigaretten med dig, når du er ude i byen, på arbejde, eller hvor du nu ønsker at medbringe din el-cigaret.

Du skal i øvrigt huske på, at der sælges mange batterier, som bliver kaldt for eGo batterier uden nødvendigvis at være ægte eGo batterier. Du kan sædvanligvis spare lidt småpenge på at købe disse batterier i stedet, men vær opmærksom på, at kvaliteten da ikke altid er i top. Vores eGo batterier hér på siden er alle ægte eGo batterier.

 

Hvor meget power vil du have?

Som du kan se herunder, kan du få eGo batterier med varierende batterikraft. For eksempel kan du anskaffe dig et eGo VV Click. Med sådan et batteri er du sikker på, at du kan dampe løs i flere dage, uden at du behøver bekymre dig om, at din el-cigaret skal oplades. En oplagt mulighed til den seriøse damper.

Vi har sørget for, at der også er batterier til damperen, der ikke nødvendigvis bruger sin el-cigaret flere dage i træk, men som måske i højere grad er interesseret i at bruge el-cigaretten for hyggens skyld en gang imellem.

Måske ønsker du bare et helt slags anderledes batteri i designet? Det finder du også hos Vape4You.

 

eGo batteri med variabel volt og watt

Noget af det lækre ved el-cigaretten er din mulighed for at justere på en lang række af indstillinger - fra smag til kraft og volt, så du selv kan bestemme, hvordan din oplevelse af at dampe skal være. Det giver en stor frihed med hensyn til at dampe, som du for eksempel ikke kan få, hvis du bare ryger normale cigaretter.

Med et eGo-C Twist VV batteri får du både eGo’s lækre design og på samme tid muligheden for at ændre på batteriets volt. Når du ændrer på volten, kan du også ændre på din dampe oplevelse med hensyn til både dampudvikling og smag. På den måde åbner du for forskellige måder at dampe på med selvsamme batteritype.