Vape4you • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Fremvisning af sortiment
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkterne og billeder

E væske

Den e-væske, du vælger, er essentiel for din oplevelse, når du skal have mest muligt ud af din el-cigaret. Hos Vape4You kan du finde et bredt sortiment af forskellige mærker, smage og nikotinstyrker. På den måde kan du let selv sammensætte nøjagtig den kombination, du bedst kan lide. Dette gælder uanset, om du er mest til den klassiske cigaret-smag, eller om du i højere grad har lyst til at eksperimentere med eksotiske smage som eksempelvis denne hindbærmint fra Sundbygaard.

Vi kan levere, hvad du har brug for, uden at vi går på kompromis med hverken kvaliteten eller indholdet i e-væsken. Således indeholder alle vores e-væsker kun fødevaregodkendte ingredienser.

Hurtig levering Hurtig levering
 Fri fragt over 499,- Fri fragt over 499,-
365 dages returret 365 dages returret
Prisgaranti Prisgaranti
PR Tobacco E-juice PR Tobacco E-juice
25,00 kr
USA Mix E-juice USA Mix E-juice
25,00 kr
RY4 E-juice RY4 E-juice
25,00 kr
Menthol E-juice Menthol E-juice
25,00 kr
Menthol E-juice Menthol E-juice
30,00 kr
Cigaret E-juice Cigaret E-juice
30,00 kr
RY6 E-juice RY6 E-juice
25,00 kr
Tobacco E-juice Tobacco E-juice
25,00 kr
Spearmint E-juice Spearmint E-juice
25,00 kr
Juicy Peach E-juice Juicy Peach E-juice
25,00 kr
Blueberry E-juice Blueberry E-juice
25,00 kr
Red USA Mix E-juice Red USA Mix E-juice
25,00 kr
Super Mint E-juice Super Mint E-juice
25,00 kr
Strawberry E-juice Strawberry E-juice
25,00 kr
Skovbær E-juice Skovbær E-juice
30,00 kr
Tobak E-juice Tobak E-juice
30,00 kr
Fruit Mix E-juice Fruit Mix E-juice
25,00 kr
Red Cola E-juice Red Cola E-juice
25,00 kr
Aniseed E-juice Aniseed E-juice
25,00 kr
Watermelon E-juice Watermelon E-juice
25,00 kr
Apple E-juice Apple E-juice
25,00 kr
Blackcurrant E-juice Blackcurrant E-juice
25,00 kr
Licorice E-juice Licorice E-juice
35,00 kr
Menthol E-juice Menthol E-juice
35,00 kr
Vanilla E-juice Vanilla E-juice
25,00 kr
Two Mints E-juice Two Mints E-juice
35,00 kr
American Blend E-juice American Blend E-juice
35,00 kr
Sweet Tobacco E-juice Sweet Tobacco E-juice
35,00 kr
Menthol Shake n Vape Kit Menthol Shake n Vape Kit
Fra 28,00 kr
Bright Tobacco E-juice Bright Tobacco E-juice
35,00 kr
Kloak E-juice Kloak E-juice
30,00 kr
Vampyr Shake n Vape Kit Vampyr Shake n Vape Kit
Fra 30,00 kr
RY4 Shake n Vape Kit RY4 Shake n Vape Kit
Fra 30,00 kr
Jordbær Shake n Vape Kit Jordbær Shake n Vape Kit
Fra 28,00 kr
Twist E-juice Twist E-juice
30,00 kr

Viser 1 - 48 af 428 varer

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vi fører mange e væske mærker

I forsøget på at finde de allerbedste e-væsker, og på den måde at være i stand til at give vores kunder et stort udvalg, har vi valgt at føre et meget bredt sortiment af forskellige mærker. Det viser sig ved, at vi blandt andet fører de to store danske mærker Sundbygaard og Crafted, der begge er eksponenter for lækre smagfulde e-væsker til den daglige bruger. Vi fører også andre mærker, der alle er kvalitetstestede og derfor lever op til vores høje standard.

Vi har endvidere e-væske til dig, der har stor erfaring med at dampe og derfor måske er begyndt at se nærmere på dripping. Dripping er en avanceret form for brug af el-cigaretten. For at få den fuldendte oplevelse, kan du bruge e-væske, som er beregnet til formålet.

 

Dampsmagen, du aldrig glemmer

Som sagt er smagen med til at forme den oplevelse, du får, når du bruger din el-cigaret. Vi har alle sammen forskellige præferencer, og derfor er det vigtigt, at du let kan finde frem til den, som du bedst kan lide. Vores kvalitetstestede e-væsker lever alle op til de høje standarder, som både myndigheder og kunder kræver. Derfor kan vi tilbyde dig e-væske, som udover den fortrinlige smag også er sundhedsmæssig forsvarlig.

Således kan vi altså tilbyde dig mange forskellige smage - lige fra mint til tobak. Hvis du er mere til smagen af dessert og søde sager, kan vi såmænd også klare det.

Det eneste, du behøver at gøre, er at træffe en beslutning om, hvilken oplevelse du kunne tænke dig i dag.

 

Nikotin eller ej

Der er mange mennesker, som ønsker at stoppe med at ryge almindelige cigaretter, men som finder det meget svært på grund af nikotin-afhængigheden. Hos os kan du vælge mellem forskellige nikotin-styrker. Det betyder, at du faktisk kan bruge el-cigaretten som et hjælpemiddel, hvis du ønsker at stoppe eller at begrænse din brug af normal tobak.

Du kan også vælge, hvordan dampen skal være. Foretrækker du en fyldig damp, skal du vælge en e-væske med et højt VG-niveau. Er du mere til den kradse fornemmelse i halsen, skal du gå efter et højt PG-niveau.

Du kan også købe e-væske, som slet ikke indeholder nikotin, hvis du blot er interesseret i den lækre damperoplevelse. På den måde kan du helt selv vælge, hvordan din e-væske skal være. Da e-væsken fås i forskellige styrker, er der også god mulighed for med tiden at skære ned for nikotin-styrken, således du efterhånden gør dig fri af din afhængighed.

Ved længere tids opbevaring skal e-væsken opbevares mørkt og gerne køligt. Tåler ikke direkte sollys. Væsken leveres i dryp flaske m/børnesikring og lang tynd spids.