Vape4you • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Fremvisning af sortiment
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkterne og billeder

Sundbygaard

Når du skal vælge e-væske til din el-cigaret, kan du med stor fordel se på de mange varianter fra Sundbygaard, som vi fører. Sundbygaard er et dansk firma, der producerer e-væske til el-cigaretter.

Hurtig levering Hurtig levering
 Fri fragt over 499,- Fri fragt over 499,-
365 dages returret 365 dages returret
Prisgaranti Prisgaranti

Viser 1 - 20 af 20 varer

Viser 1 - 20 af 20 varer

E-væske med en dejlig smag

Før i tiden kom langt de fleste mærker inden for e-væske fra udlandet, og man kunne med god grund sætte spørgsmålstegn ved e-væskens kvalitet og ikke mindst dets indhold. Danske producenter er underlagt meget restriktive krav, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at e-væsken fra Sundbygaard er af høj kvalitet.

E-væsken fra Sundbygaard overholder også TPD-kravene, som blandt andet er med til regulere, hvor meget nikotin, e-væsken må indeholde.

Sundbygaard producerer mange forskellige slags smage til din el-cigaret. Det er helt åbenlyst, at Sundbygaard har en god fornemmelse for, hvad danskerne foretrækker. Med god grund er det meget populært at bruge e-væske, som smager helt anderledes end den tobak, rygere er vant til. Du kan eksempelvis købe smagen vingummi lakrids, som er en smagssammensætning, man ved, danskerne er meget glade for.

Derudover kan du finde en lang række andre smage og e-væsker, som alle har dét til fælles, at deres smag på forhånd er kendt af danskerne. Det drejer sig i særdeleshed om velkendte slikvarianter, der har været populære i årevis. Sundbygaard kan naturligvis også bryste sig af en klassisk tobaksvariant.

 

Farmaceutisk fremstillet nikotin

Vi kommer ikke udenom det faktum, at mange danskere bruger deres el-cigaretter med henblik på at begrænse brugen af normal tobak. Derfor er det også vigtigt, at nikotinen i e-væsken er af god kvalitet. Sundbygaard producerer e-væsker, der indeholder farmaceutisk nikotin. Det vil sige, at nikotinen på normal vis kommer fra tobaksplanten, hvorefter den er renset, så der opnås en betydelig renhed.

Det er meget vigtigt, at den anvendte nikotin ikke indeholder andet end nikotin, hvorfor Sundbygaard udelukkende gør brug af farmaceutisk nikotin.

På den måde er vi sikre på at kunne levere et godt og rent produkt til dig. Vi tilbyder i øvrigt e-væske fra Sundbygaard i forskellige styrker alt afhængigt af dine præferencer, hvilket også giver dig mulighed for at justere på dit nikotin-indtag i løbet af dagen eller over en periode.

 

Hvorfor skal jeg vælge en e-væske fra Sundbygaard?

Hvis du er på udkig efter en e-væske, hvor smag, kvalitet og pris går hånd i hånd, bør du kaste et blik på Sundbygaards produkter. De er produceret i Danmark, hvilket er din sikkerhed for at få en e-væske, som ikke indeholder potentielt skadelige stoffer. Tværtimod lever væskerne helt og aldeles op til de høje krav, som både forbrugere og producenter stiller.

Med et blandingsforhold på 50/50 af propylenglykol og vegetabilsk glycerin er der her tale om en ganske gennemsnitlig e-væske, der egner sig fortrinligt til den daglige bruger af en el-cigaret. Da Sundbygaard tilbyder så mange forskellige slags e-væsker, har du også mulighed for at skifte mellem forskellige produkter i løbet af dagen. Måske er du mere til det søde om morgenen, men får lyst til mint eller almindelig tobakssmag om aftenen.

Sundbygaard er en dansk produceret e-væske af rigtig god kvalitet og overholder TPD kravene.