Vape4you • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Vi afsender din pakke i dag med DAO - bestil inden: 00:00:00
Fremvisning af sortiment
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkterne og billeder

Crafted E-væske

Crafted Liquid, er en dansk virksomed, med premium e-væsker. Bemærk at Crafted også har nogle super aromaer.

 

Crafted Liquid er et dansk firma, der startede produktionen af e-væske tilbage i 2014. Crafted Liquid er kendt for at producere særdeles velsmagende e-væsker. De sætter en ære i at sørge for, at både testningen og udviklingen af e-væsken foregår over så lang en tidsperiode, at slutproduktet ender med at være en e-væske i absolut topklasse. Crafted Liquid er, som alle andre danske producenter, underlagt de danske love. Det er din sikkerhed for, at du får et produkt, som både kvalitetsmæssigt og sundhedsmæssigt lever op til de krav, der stilles af både forbrugere og myndigheder.

Hurtig levering Hurtig levering
 Fri fragt over 499,- Fri fragt over 499,-
365 dages returret 365 dages returret
Prisgaranti Prisgaranti

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

E-VÆSKE TIL DEN KRÆSNE BRUGER

Crafted Liquid har formået at producere nogle meget luksuriøse smagsvarianter, hvor dampningen på din el-cigaret næsten får en helt ny mening. Crafted Liquid producerer fantastiske cremede e-væske varianter, der falder i god jord hos langt de fleste. Om du er interesseret i den varme vanilje-smag eller mere har lyst til en cremet jordbær-milkshake smag, er du garanteret en forrygende oplevelse.

I øvrigt er produkterne fra Crafted Liquid karakteriseret ved at indeholde en enorm smagsmæssig fylde, samt at der er lagt vægt på at give brugeren en rig damper

oplevelse. Fokus er på mængden af damp frem for kradset i halsen, hvilket er med til at fremhæve e-væskens karakteristiske smag.

For den nye bruger af en el-cigaret kan smagen være overvældende, men det er bestemt værd at prøve brandets væsker. E-væske fra Crafted Liquid egner sig perfekt til en kølig aften i haven eller på altanen, hvor duften og smagen af dampen vil gøre sit til, at du kan holde varmen.

HIGH END E-VÆSKE OG EN VISION OM FANTASTISKE PRODUKTER

Crafted Liquid har helt fra starten ønsket at producere high end e-væske, hvor der på ingen måde er gået på kompromis med hverken pris eller kvalitet. Det betyder selvfølgelig, at du ved købet af deres produkter er sikker på at få fingrene i en e-væske, som kan give dig en sublim oplevelse.

Når Crafted Liquid udvikler en ny smag til en e-væske, foregår det efter en nøje plan. De bruger cirka 20 ingredienser til hver e-væske, og der justeres løbende på indholdet af de forskellige ingredienser. Derfor er det lykkedes for Crafted Liquid at skabe helt unikt smagende e-væsker.

Før Crafted Liquid lader en af deres e-væsker sælge på markedet, gennemgår e-væsken en prøvetid, hvor der dampes på e-væsken i 30 dage. Hvis den stadig kan opretholde det høje niveau efter prøveperioden, bliver e-væsken godkendt og kommer på markedet.

HVORFOR SKAL JEG KØBE E-VÆSKE FRA CRAFTED LIQUID?

Du skal købe e-væske fra Crafted Liquid, hvis du ønsker at købe en e-væske, som har gennemgået et forløb, hvor den er blevet grundigt testet. Crafted Liquid er et firma, der er dedikeret til produktion af e-væske og derfor kan bruge alle deres kræfter på at skabe smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

På samme tid er Crafted Liquid et firma med en klar vision og profil. Nemlig at skabe velsmagende og luksuriøse e-væsker til den seriøse damper. En e-væske af dette mærke sender et klart signal om, at du er med på dampe-moden.