Vape4you • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Vi afsender din pakke i dag med DAO - bestil inden: 00:00:00
Fremvisning af sortiment
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkterne og billeder

E pibe og e-vandpibe

Her på siden finder du et udvalg af el-piber, som på sin vis er det sundere alternativ til traditionel pibe-rygning, idet man undgår en række kræftfremkaldende stoffer, som man finder i tobak. Det smarte ved el-piben er, at du på samme måde som med almindelige el-cigaretter kan bruge mange forskellige e-væsker med forskellige smagsvarianter. Du kan også selv vælge indholdet af nikotin, så du kan finde det indhold, der passer lige præcis dig bedst.

Hurtig levering Hurtig levering
 Fri fragt over 499,- Fri fragt over 499,-
365 dages returret 365 dages returret
Prisgaranti Prisgaranti

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hvad er en el-pibe?

El-cigaretterne har i løbet af de sidste år vundet stort indpas på det danske marked, blandt andet fordi de viste sig at være yderst effektive i forbindelse med rygestop. Men hvad så med de, som ryger pibe og ikke cigaretter? Det er der heldigvis kommet en løsning på nu. Hvis du gerne vil kvitte den traditionelle rygning, har du nu mulighed for at få lidt hjælp på vejen med en el-pibe.

Overvejer du at investere i en el-pibe, kan vi hos Vape4You varmt anbefale el-piberne fra SMOK, hvis ergonomiske design og højt avancerede teknologi garanterer en god oplevelse. Hvis dette lyder som noget for dig, bør du blandt andet se nærmere på dette SMOK GUARDIAN Pipe III Kit, som har alt, du skal bruge for at komme i gang med at dampe el-pibe.

 

En el-pibe, som ligger godt i hånden

El-piberne, som du finder her på siden, er udformet ergonomisk, således at de er behagelige i hånden. El-piberne er derudover holdt i et autentisk og stilrent design, så de næsten ligner almindelige piber.

På samme vis som med el-cigaretter skal coilen i el-piberne skiftes jævnligt, alt efter hvor meget man bruger sin el-pibe. Her hos Vape4You fører vi en lang række tilbehør, og når det er tid til et nyt coil, kan du finde et stort udvalg under kategorien Coils.

El-piberne er ikke kun forbeholdt tidligere piberygere, og der er noget hyggeligt over at sidde med en el-pibe - uanset alder og erfaring med piber. Hvis el-piben har fanget din interesse, kan du læse mere om de enkelte produkter i deres beskrivelser. Her på siden finder du således forskellige typer af el-piber, som passer til forskellige behov. El-piberne fås i forskellige designs, og alt efter hvad du foretrækker, fører vi både autentiske el-piber holdt i træfarver såsom kirsebær og i mere moderne, stilrene designs.

 

El-piben som der bedre alternativ

En el-pibe tager udgangspunkt i den traditionelle pibe, hvilket tydeligt ses på dens design - herunder skål, stingel og mundstykke. I stedet for at fylde kroppen med tobakkens skadelige affaldsstoffer, kan man nu ryge på en el-pibe, som bruger e-væske og altså ikke tobak. Ved hjælp af avanceret teknologi vil følelsen af at ryge en el-pibe minde meget om rygning på traditionel pibe. Væsken opvarmes, og når man inhalerer, vil det i halsen føles på næsten samme måde som traditionel piberygning.

Skal du skifte fra traditionel til el-pibe? Her på siden kan du finde væske, som smager af tobak, så oplevelsen bliver mere autentisk.