Vape4you • [email protected] • Hurtig levering • Fri fragt +499kr • Stort udvalg • Originale produkter

Vi afsender din pakke i dag med DAO - bestil inden: 00:00:00
new

Eleaf iStick Mix

449,00 kr

Eleaf's nye skud på iStick stammen er iStick Mix, som kan komme helt op på 160W ved hjælp af 2 stk. 18650 batterier. Den har fået en Avatar chip som sikrer dig en hurtig fyre-tid og en dampoplevelse uden forsinkelser. iStick oplades med USB-C så det går super stærkt når du skal lade op.

OBS! Dette produkt kan ikke bestilles/købes i dit land. OBS! Dette produkt kan ikke bestilles/købes i alle lande

449DKK

Eleaf iStick Mix

Eleaf iStick Mix har masser af fede ting at byde på. Først og fremmest, har den et vanvittigt flot design som på den ene side har et kreativt og sprudlende resin design, og et simpelt og geometrisk design på den anden side. 

Hele moddet er lavet med afrundede kanter og en smule buede sider så den ligger HELT perfekt i din hånd. Resin siden kan tages af sådan at du får adgang til battericellerne som har plads til 2 x 18650 batterier (medfølger ikke). Med de 2 batterier kan iStick Mix give dig et output på op til 160W, som til hver en tid vil være rigeligt.

Udover et flot, ergonomisk design og masser af kraft, kan iStick Mix også byde på masser af sikkerhedsfunktioner, et lille OLED display som du kan bruge til at aflæse dine data, eller navigere rundt i den lille menu. 

 

USB-C opladning

Eleaf iStick Mix har en USB-C indgang som giver dig muligheden for at oplade begge dine batterier på ca. 1,5 time. Udover at kunne oplade hurtigt, har iStick også en funktion som oplader dine batterier jævnt, for en hurtig, sikker og effektiv opladning. 
USB-C kablet medfølger, og ønsker du at oplade dine batterier eksternt er det heller intet problem. Batterierne holdes fast med en magnet klap. 

 

Indhold i kassen

  • 1 x iStick Mix
  • 1 x kombineret USB-C/mikro-USB ladekabel 
  • 1 x brugermanual

Variabelt OutputJa
Max Watt160
Min Watt1
Batteri Internt / EksterntEksternt
Batteri inkluderetNej
Batteri Antal2
Batteri Celle18650
GenopladeligtJa
Display TypeLED
TC MulighedJa
FormFirkantet
MaterialResin, Stainless steel, Zink Alloy
Connector510
Varen er nu lagt i din kurv