Vape4you • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Vi afsender din pakke i dag med DAO - bestil inden: 00:00:00
Fremvisning af sortiment
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkterne og billeder

FAQ

Her kan du se de mest typiske spørgsmål omkring e-væsker og e-cigaretter. Du er altid velkommen til at kontakte os på [email protected], hvis du har yderligere spørgsmål.

E-cigaretter

Der kan være mange spørgsmål forbundet med e-cigaretter og vi vil her prøve at redegøre for de spørgsmål der vi oftest bliver stillet.
Mængderabat
Hos Vape4You kan du altid få mængderabat på vores mest populære e-væsker. Det betyder at jo flere du køber, jo billigere bliver stykprisen pr. e-væske du køber. Dette har vi gjort for at du som kunde kan få en god besparelse på din e-væske, og samtidig kan du blande dine e-væsker så du ikke skal nøjes med at købe mange af én smag.
Den rigtige e-cigaret for mig?
Når du endelig er startet med at dampe kan det være en udfordring, at danne sig et overblik over de mange gode muligheder og spændende typer af e-cigaretter der findes. Derfor anbefaler vi altid man starter med et begyndersæt, du kan her se vores udvalg af netop begyndersæt og hvert et produkt er beregnet til, at være så brugervenlig og nem at betjene som muligt.

Høj eller lav ohm?

I din søgning på den perfekte e-cigaret, kan du støde ind i e-cigaretter der bliver markedsført som sub-ohm e-cigaretter. Denne type af e-cigaret har en coil med en modstand på under 1 ohm, og du kan finde vores udvalg af sub-ohm e-cigaretter her.
Generelt gælder det at desto lavere ohm, jo mere damp. Dette er særligt vigtigt for en kundegruppe, hvor mængden af damp har den højeste prioritet i deres dampoplevelse.
På samme måde er der fordele ved en højere ohm, det gælder bl.a. batterilevetiden der ofte bliver længere så du kan holde gang i din e-cigaret over en længere tidsperiode, og at forbruget af e-væske typisk er lavere.

Hvor meget e-væske skal jeg bruge?

Her lyder tommelfingerreglen af 10 ml. e-væske typisk er tilsvarende omkring to til tre pakker cigaretter. Denne tommelfingerregel kan du følge og få en idé om hvor meget væske du skal bruge. På Vape4you.dk har vi et bredt udvalg af e-væsker som du kan finde her og vi håber du kan finde en smagsvariant, der er perfekt for dig.

Nikotinstyrken hvor stærk skal den være?

Den korrekte mængde af nikotin i din e-væske er meget individuel og du skal vælge styrken alt efter dit personlige behov. Her kan du se et overblik over hvilke styrker vi kan tilbyde:
18 mg. – Hvis du dagligt har røget meget, tilsvarende 20+ cigaretter, gennem en lang årrække er dette styrken for dig.
12 mg. – Har du røget omkring 10 cigaretter om dagen i en længere periode, anbefaler vi denne nikotinstyrke.
6 mg. – Er til dig som ikke har røget nær så meget, men måske har gjort til over en lang periode. Ligeledes er det en god styrke til dem, som ønsker at trappe ned i deres nikotinforbrug.
3 mg. – Hvis du har været festryger eller har røget en smule, er dette en god styrke for at få dækket det begrænset nikotinbehov du har.
0 mg. – Helt uden nikotin. Her kan du nyde at dampe uden at skulle bekymre dig om nikotinen.
Vær opmærksom på hvis du damper med en sub-ohm e-cigaret, anbefaler vi at du max tager en nikotinstyrke på 6 mg.

Jeg er under 18, må jeg handle i jeres webshop?

Nej. Du må under ingen omstændigheder købe noget, og det er underordnet hvilket produkt det drejer sig om, vi sælger aldrig noget til folk under 18 år.