Vape4you • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Vi afsender din pakke i dag med DAO - bestil inden: 00:00:00
Fremvisning af sortiment
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkterne og billeder

Handelsbetingelser

Her finder du Vape4You’s handelsbetingelser. Hvis du har spørgsmål til dem er du altid mere end velkommen til at kontakte os på [email protected], så vil vi nemlig meget gerne uddybe disse.

Bemærk: Det er aldrig lovligt at købe hos Vape4You hvis du er under 18 år, uanset hvad du køber. Det gælder altså også selvom du køber et produkt uden nikotin. Såfremt du er under 18 år bedes du forlade vores hjemmeside straks.

 

Betaling

Vape4You modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MobilePay, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Vape4You bruger en godkendt betalingsserver (QuickPay/Bambora/NETS), der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine kortinformationer. Pandacig har heller ikke adgang til dine kortinformationer.

Købet vil blive trukket fra dit kort når vi afsender din ordre. Det er ikke muligt at bestille til afhentning.

 

Levering

Vape4You sender alle hverdage og hvis du bestiller inden kl. 14.00 med DAO bør du modtage pakken næste dag. Har du en hasteordre?

Alle ordrer leveres med DAO, GLS eller PostNord. Når du foretager købet vil du se hvilken distributør der vil levere din pakke samt om den leveres til døren eller blot til nærmeste pakkeboks. Dette vælger du selv.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Inden du sender varen ind skal du udfylde vores reklamationsskema på vape4you.dk/retur

Varer, der bliver returneret til Vape4You pr. efterkrav vil blive nægtet modtaget.
Varer, der bliver returneret til Vape4You uden omdeling vil ikke blive afhentet
Varer, der bliver sendt pr. anbefaling vil blive modtaget, men udgifterne hertil bliver ikke dækket
Refusion
Hvis din ordre er betalt med kort, så vil din refusion blive tilbagebetalt til det samme kort.

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på Vape4You. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde, medmindre der er tale om brug af din reklamationsret (ved fejl eller lign. på produktet).

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen til os. Fortrydelsen skal anmeldes på vape4you.dk/retur

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Nyhedsbreve

Når du siger ja til at modtage nyhedsbreve i checkout så modtager du både marketing via SMS og mail. Hvis du kun ønsker på mail eller SMS skal du blot sende en mail på [email protected] Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbreve.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt hos Vape4You, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: [email protected]