Vape4you • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Fremvisning af sortiment
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkterne og billeder

Oplader til e-cigaretten

Hos Vape4You ønsker vi at tilbyde vores kunder det bredeste sortiment inden for alle segmenter, der relaterer sig til elektroniske cigaretter. Vi har derfor samlet en kategori, hvor vi tilbyder en række forskellige løsninger til opladning af batterier. Du finder opladere, der er ideelle til alt fra 26650 til 10440 batterier. Måske har du brug for en oplader, der kan lade 6 batterier ad gangen. Uanset hvad tilbyder vi løsningen i sortimentet her.

Hurtig levering Hurtig levering
 Fri fragt over 499,- Fri fragt over 499,-
365 dages returret 365 dages returret
Prisgaranti Prisgaranti
Nitecore D2 Nitecore D2
249,00 kr
Nitecore D4 Nitecore D4
325,00 kr
Efest Slim K2 oplader Efest Slim K2 oplader
89,00 kr
Nitecore UMS4 Nitecore UMS4
349,00 kr
Efest Slim K1 oplader Efest Slim K1 oplader
59,00 kr
Eleaf Micro USB Kabel Eleaf Micro USB Kabel
20,00 kr
Væg Adapter Væg Adapter
29,00 kr
Nitecore UMS2 Nitecore UMS2
269,00 kr
Nitecore SC2 Nitecore SC2
329,00 kr
Efest LUC V4 Efest LUC V4
299,00 kr
eGo USB Oplader eGo USB Oplader
30,00 kr
Micro USB Kabel 2m Micro USB Kabel 2m
49,00 kr
Bil USB Adapter Bil USB Adapter
25,00 kr
SMOK Intelligent 4 SMOK Intelligent 4
299,00 kr
Efest LUC V2 Efest LUC V2
279,00 kr
USB-C Kabel 1m USB-C Kabel 1m
39,00 kr

Viser 1 - 25 af 25 varer

Den simple løsning

Søger du den simple og ligetil løsning, har vi i vores sortiment helt sikkert et produkt, der vil falde i din smag. En oplader kan nemlig være stor og besværlig at transportere rundt, men det behøver den ikke nødvendigvis at være. Vi tilbyder også løsninger, der er transportable og ganske ligetil at have med sig rundt, så du er garanteret batteri til dampen.

eGo VV Passthrough er et glimrende eksempel på en sådan løsning. For blot 49 kr,- får du dig en oplader i form af et USB kabel, der kan tilkobles enten en USB-port på din computer, men også et hoved til en oplader, hvis det passer til USB-formen. Dertil får du også variabel volt, så du selv kan styre, hvor kraftig dampoplevelsen skal være, når du damper.

 

Til det lidt større behov

Hvis du ikke søger en direkte simpel løsning, men en løsning, der fortsat er simpel men dog dækker over et behov, der er større end en simpel USB-oplader, så tilbyder vi dig også dette. Et tomt batteri, eller tomme batterier, kan være en pine, som vi dampere gerne vil undgå. Det er klart, at det aldrig er sjovt at stå med tomme batterier, hvis der er brug for dampen. Det tilbyder vi heldigvis en løsning til.

En hurtig, transportabel og meget effektiv løsning er eksempelvis en Nitecore oplader, der altid kan oplade 2 batterier ad gangen. For under 200 kr. får du dig en løsning til batterierne, der er transportabel og ganske nem at betjene. Selvom Efest Pro er hurtig til at lade dine batterier, er det ikke lig med, at de også mister batteri hurtigt igen. I stedet får du hele 3 års garanti fra producenten, så du kan føle dig sikker uanset hvad.

 

En avanceret løsning til stordamperen

Hvis du afspejler dig selv i termen stordamper, så læser du med det korrekte sted. Vi har løsninger til alle, og derfor tilbyder vi også en oplader, der er i stand til mere end, hvad selv den største damper måtte forvente af sin oplader. Vi tilbyder løsninger, der kan give dig både 4 og 6 opladte batterier på en gang. Om du har brug for en sådan oplader, kan du kun selv vide, men hvis dit Mod kræver eksempelvis 3 batterier, er dette en sublim løsning.

Hvis du synes, det lyder interessant med en oplader, der kan klare hele 6 batterier ad gangen, så vil vores Efest Blu6 oplader helt klart falde i din smag. Prisen er fortsat lav i forhold til det, som du får med dette produkt. Du får blandt andet en bluetooth funktion, der kan fortælle din telefon - hvis den har bluetooth integreret - hvornår de forskellige batterier er fuldt opladede.