Vape4you • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Fremvisning af sortiment
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkterne og billeder

Big Mouth aroma

Her på siden finder du et udvalg af aromaer fra mærket Big Mouth. Big Mouth laver spændende og måske lidt anderledes aromaer, som leveres i en tilsvarende smart og farverig æske i enten 10 eller 30 ml aroma.

Aromaerne fra Big Mouth skal blandes omtrent 10 % i basen, medmindre andet er anført på produktet.

Hurtig levering Hurtig levering
 Fri fragt over 499,- Fri fragt over 499,-
365 dages returret 365 dages returret
Prisgaranti Prisgaranti

Viser 1 - 48 af 103 varer

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Viser 1 - 48 af 103 varer

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Aromaer af høj kvalitet

Big Mouth er, som navnet antyder, en ordentlig mundfuld, hvorfor de giver en fantastisk og intens smag i den hjemmeblandede e-juice. E-væskerne er produceret efter høje amerikanske standarder, så du kan regne med, at dit produkt er helt i orden, idet det er fuldstændig gennemtestet.

Aromaerne fra Big Mouth anvendes til selvblanding af væske til el-cigaretter. For at blande selv skal man ydermere bruge en base, som består af en nikotinvæske, hvilke du finder her. Væskerne må altså ikke anvendes ufortyndet.

 

Vandopløselige og uden kunstige tilsætningsstoffer

Ofte kan aromaer indeholde en lang række skadelige tilsætningsstoffer, men dette kan du helt undgå med e-væsker fra Big Mouth. Aromaerne er produceret i USA, og så er de helt uden kunstige tilsætningsstoffer. Big Mouth bestræber sig derfor på at bruge en lang række naturlige stoffer i deres produkter, hvorfor aromaerne også er vandopløselige.

På grund af væskernes naturlige indhold kan aromaerne fra Big Mouth faktisk også bruges som smagstilsætning i eksempelvis vand, smoothies, cocktails og bagning. Aromaerne er således godkendt til brug i fødevareindustrien. Hvis du lider af nøddeallergi, er det dog en god idé at være opmærksom, idet de kan indeholde spor af nødder.

Selvom aromaerne fra Big Mouth ikke indeholder kunstige tilsætningsstoffer, kommer e-væskerne i en lang række anderledes og spændende smage som eksempelvis Beast med smag af energidrik, Chocolate Croissant med smag af nybagte chokolade croissanter, Bubble Trouble med smag af lyserødt tyggegummi og More PopCorn med smag af saltede popcorn med smør. Under hvert produkt står de anbefalede blandingsforhold i forhold til PG/VG

 

Bland din egen unikke e-væske

Med aromaer fra Big Mouth har du mulighed for selv at blande dine egne e-væsker. Du kan bruge flere aromaer for at opnå din helt egen unikke smag, men det er også tilstrækkeligt blot at bruge en. Når du blander aromaer, skal du bruge en base i form af en nikotinbase. Til aromaer fra Big Mouth anbefaler vi, at du bruger en 50PG/50VG base som denne, hvor du kan vælge imellem alt fra 0 til 18 mg nikotin.

Når du har blandet din væske, bør den, for at opnå den mest optimale smagsoplevelse, trække i et mørkt og tempereret miljø i cirka 2 uger. Væsken bør dog ikke stilles i køleskabet under denne proces, da det lukker af for modningen af smagen.

På grund af det naturlige indhold er mange af Big Mouths blandinger af lækre frugter såsom Pineapple Strawberry Mango, som har en frisk og frugtig smag af solmodne, søde frugter, og Lemon Orange Rasberry, som har en lettere syrlig og citrus-agtig smag af citron og appelsin med et sødt islæt af hindbær.