Vape4you • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Vi afsender din pakke i dag med GLS eller PostNord - bestil inden: 00:00:00
new

SMOK Alien RHA 220W + TFV8 Baby kit

549,00 kr
SIK ID: 00219-17-11062 SMOK - 220W Alien Kit with TFV8 Baby - EU Edition

Det kraftfulde SMOK Alien RHA 220W mod i kombination med den lille, hidsige TFV8 Baby tank, giver os dette luksuriøse kit. 

Moddet kører helt op til 220W med 2 x 18650 batterier og har en stor, stilfuld skærm, som viser alle former for information. Tanken giver dig en klar smag og en vanvittig damp, og er super nem at bruge. 

Beklager, dette produkt er ikke tilgængeligt i Danmark
549DKK

SMOK Alien RHA 220W med TFV8 Baby kit

I dette kit får du det vilde SMOK Alien 220W mod som er udstyret med en flot skærm som giver dig en masse information om udstyret du bruger. Du kan holde øje med ohmen i din coil, hvilke volt og ampere den kører på, hvor meget batteri du har tilbage, hvilket mode du damper i, og end da hvor mange/lange sug du tager. Mens du damper vil informationerne opdatere sig selv. 
Moddet er simpelthen spækket med alle former for funktioner, som temperaturstyring, pre-heat funktion, begrænsing af sug, og listen er lang. 

Moddet benytter 2 x 18650 batterier (medfølger ikke), og kan komme op på hele 220W så du kan blæse de helt store skyer og har masser af batteri at leve på. Med den store fire-bar og den ergonomiske form, giver dette bæst en komfortabel dampoplevelse, og gør det super behageligt at være damper.

Selvom det altid anbefales at oplade sine batterier i en ekstern oplader, har du stadig muligheden for at oplade dem i din e-cigaret med mikro USB-indgangen, som også kan bruges til at opdatere firmwaren så du altid er med på det nyeste. 

Med TFV8 Baby tanken på toppen, er du godt dækket ind. TFV8 Baby vil give dig en fremtrædende smag og en fantastisk god damp, nøjagtig som vi kender det fra SMOK. Der er masser af forskellige coils at vælge imellem, og de vil selvfølgelig give hver deres dampoplevelse. Det giver dig muligheden for at tilpasse din tank som du vil have den. 
Påfyldning af denne tank er super hurtigt med SMOKs "push-open" system, hvor toppen skubbes til side og du let som ingenting kan påfylde din tank. 
Airflowet på denne tank er nøje tilpasset, og er trinløst justerbart. Det er placeret i bunden hvilket giver en rigtig god luftgennemgang. 

Samlet set er dette kit et super godt valg hvis du er ude på at blæse nogle vilde skyer, og få en lækker smagsoplevelse med dig også. 

 

Indhold i kassen

  • 1 x SMOK Alien RHA 220W boxmod
  • 1 x SMOK TFV8 Baby Beast
  • 1 x V8 Baby-Q2 0.40Ω coil (pre-installeret)
  • 1 x V8 Baby-T8 0.15Ω coil 
  • 1 x Ekstra pyrex glas
  • 1 x Pose med reserve o-ringe og pakninger
  • 2 x Vape bands (sort og orange)
  • 1 x Mikro USB-kabel
  • 1 x Bruger vejledning

 

Kapacitet (ml)2
Variabelt OutputJa
Max Watt220
Min Watt1
Batteri Internt / EksterntEksternt
Batteri inkluderetNej
Batteri Antal2
Batteri Celle18650
GenopladeligtJa
Max Opladning AMP1.0
Display TypeLCD
TC MulighedJa
FormFirkantet
MaterialStainless steel, Zink Alloy
Connector510
Suction TypeDL (Direct Lunge)
Justerbart AirflowJa
Driptip Type810
Påfyldnings MetodePush-Open
Anbefalet BlandingTyk (70/30)

Tilbehør

Nitecore D2
249,00 kr
SMOK TFV8 Baby Coils
209,00 kr
Aspire Væg Adapter
32,00 kr
Varen er nu lagt i din kurv