Vape4you • [email protected] • Hurtig levering • Fri fragt +499kr • Stort udvalg • Originale produkter

new

SMOK Majesty Carbon Fiber

599,00 kr
SIK ID: 00219-17-12654 Majesty Carbon Fiber 225W TC Box MOD
SIK ID: 00219-17-12654 Majesty Carbon Fiber 225W TC Box MOD

SMOK's Majesty mod er også i carbon fiber design, som giver en ultimativ luksus følelse. Moddet forsyner dig med et maksimalt output på 225W som drives af 2 x 18650 batterier (medfølger ikke). Med Majesty får du mulighed for temperaturstyring, preheat funktion, en avanceret menu, stor farveskærm, lækker ergonomisk fire-bar, et robust og stilrent design, og masser af sikkerhedsfunktioner.

OBS! Dette produkt kan ikke bestilles/købes i dit land
599DKK

SMOK Majesty Carbon Fiber

Med dette eksklusive mod fra SMOK, får du masser af saft, kraft og funktionalitet for pengene. Designet i sig selv siger at vi har med et luksuriøst mod at gøre, og hver en detalje understreger kvaliteten. 
De 2 x 18650 batterier (medfølger ikke) som moddet drives af, sættes i fra bunden og lukkes med en batteriklap. På fronten finder man den store farveskærm som viser alle dine dampdetaljer knivskarpt inklusiv individuel batteristatus, en mikro-USB indgang som kan bruges til at lade batterierne i moddet, samt + / - knapperne.

På siden findes den store og ergonomiske fire-bar der generelt passer helt perfekt ind på moddet. Fire-baren bruges både til at dampe og til at navigere i den avancerede menu som giver adgang til alle funktionerne som valg af farvetema, preheat, modes, temperaturstyring, sug-tæller, skærmindstillinger og så videre. 

Moddet ser hammergodt ud og er ret så robust, og vil uden tvivl give dig alle de detaljer du drømmer om, og gøre dig langt bedre stiller til skyjagten! 

 

Indhold i kassen

  • 1 x Majesty Carbon Fiber mod 
  • 1 x brugermanual 
  • 1 x Mikro-USB ladekabel 
Variabelt OutputJa
Max Watt225
Min Watt6
Batteri Internt / EksterntEksternt
Batteri inkluderetNej
Batteri Antal2
Batteri Celle18650
GenopladeligtJa
Max Opladning AMP1.0
Display TypeLCD Color Display
TC MulighedJa
FormFirkantet
MaterialStainless steel, Zink Alloy
Connector510
Varen er nu lagt i din kurv