Vape4you • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

new

SMOK Morph 219

499,00 kr
SIK ID: 00219-19-21289 SMOK - MORPH 219 Touch Screen TC Box MOD

Hvis vi siger 219W output, plads til 2 x 18650 batterier, 1,9" touchskærn, stor og lækker fire-bar, lås-knap, knivskarpt design, tastatur som giver mulighed for at sætte kode på dit mod samt at gemme og oprette modes og baggrundstema, hvad siger du så? 

Lad os kigge nærmere på SMOK Morph 219!

OBS! Dette produkt kan ikke bestilles/købes i dit land.
499DKK

SMOK Morph 219

Morph 219 har meget mere at byde på end sit æstetiske udseende. Det unikke og farverige design gør det kun til en ekstra sprød oplevelse at bruge Morph. 
Morph har en 1,9" stor touchskærrm, en stor firebar som gør det behageligt at dampe, låsknap til at låse touchskærmen, batteriklap i bunden, og 510 connector på toppen.

Som altid fra SMOK får du en masse sikkerhedsfunktioner, sugtæller, farveskærm, en avanceret menu, mulighed for temperaturstyring, preheat, og alt det andet lir som vi kender det. 

Som noget helt nyt fra SMOK får du nu også et tastatur som popper op på skærmen når det skal bruges. Tastaturet kan blandt andet bruges til at sætte kode på e-cigaretten sålede at andre (specielt børn) ikke kan tænde for moddet uden din personlige kode. Hvis du skulle være uheldig og glemme koden, er SMOK klar med personlige sikkerhedsspørgsmål så du nemt kan nulstille din adgangskode. 

Udover adgangskode, har Morph også fået en funktion som giver dig mulighed for at oprette, navngive, tilpasse og gemme modes. Har du fundet en e-juice og nogle indstillinger som bare er helt perfekt, jamen så kan du indtaste watt, preheat, smag og nikotinstyrke og give modet et navn. På den måde og kan du nemt gemme og tilgå de indstillinger som passer dig bedst. 

Morph 219 giver dig også mulighed for at vælge mellem forskellige baggrunde, og vælge farve på din menu.
I SMOK Morph 219 bliver du ihvertfald på ingen måde snydt for funktioner eller lir. Det knivskarpe design vil føles fantastisk i hænderne! 

 

Indhold i kassen

  • 1 x Morph 219 mod
  • 1 x mikro-USB ladekabel
  • 1 x brugermanual
Variabelt OutputJa
Max Watt219
Min Watt1
Batteri Internt / EksterntEksternt
Batteri inkluderetNej
Batteri Antal2
Batteri Celle18650
GenopladeligtJa
Max Opladning AMP2.0
Display TypeColor Touchscreen
TC MulighedJa
FormFirkantet
MaterialStainless steel, Zink Alloy
Connector510

Tilbehør

Nitecore D2
249,00 kr
Aspire Væg Adapter
32,00 kr
SMOK TFV-Mini V2
279,00 kr
Varen er nu lagt i din kurv