Vape4you • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Vi afsender din pakke i dag med GLS eller PostNord - bestil inden: 00:00:00
new

SMOK Morph 219 + TFV-Mini V2 kit

549,00 kr
SIK ID: 00219-19-21268 SMOK - 2ml MORPH 219W TC Kit with TFV Mini V2 Tank

Så er SMOK igen på banen med noget nyt. Denne gang er det Morph 219 kittet som består af Morph 219 moddet og TFV-mini V2 tanken.

Morph 219 har helt nye funktioner som for eksempel et input tastatur, mulighed for at skifte "tema", og et spritnyt interface. Morph har en helt ny chip som giver en vanvittig hurtig fyretid og forbedrede funktioner. En 1,9" touchskærm gør det nemt at navigere rundt i menuen og viser tydeligt alle de dampdetaljer du har brug for. Med TFV-mini V2 tanken får du en hidsid damp og en super intens smag.  

OBS! Dette produkt kan ikke bestilles/købes i dit land.
549DKK

SMOK Morph 219 + TFV-mini V2 kit

Med Morph 219 kittet kan du se frem til et output på op til 219W, plads til 2 x 18650 batterier (medfølger ikke), en stor touchskærm med nye funktioner, en tank som giver en alvorlig damp og en lækker, saftig smag, nem påfyldning og et hidsigt airflow.  

Morph 219 moddet ligger godt i hånden, og er super ergonomisk med en kæmpe fire-bar, en låseknap som både kan vække/slukke skærmen som vi kender det fra smartphones, og den bruges til at låse skærmen som inaktiverer touchfunktionen så du ikke får trykket på alverdens ting i lommen. 

 

Morph 219's funktioner

Morph 219 har som nævnt fået et input keyboard som aldrig før er set på en e-cigaret. Det kan blandt andet bruges til at sætte kode på din e-cigaret, som forhindrer andre (især børn) i at bruge din e-cigaret. Koden skal bruges hver gang moddet startes op, og skulle du glemme din kode har SMOK forberedt nogle sikkerhedsspørgsmål du kan svare på så e-cigaretten er sikker på at det ER dig som vil nulstille koden. 

MyModes er også en funktion som SMOK har smidt i Morph 219. MyModes giver dig, i samarbejde med tastaturet, mulighed for at oprette, personliggøre, navngive, gemme og skifte imellem dine helt egne modes. Med MyModes, vælger du preheatfunktion, wattindstilling, hvilken smag og nikotinstyrke du benytter.  

Som før nævnt får du med Morph moddet bedre mulighed for at personliggøre din e-cigaret, både med MyModes og med de nye temaer kan du også vælge mellem 4 forskellige baggrunde på din e-cigaret, sådan at det er er din valgte baggrund der vises når du damper og navigerer rundt i menuen.

 

Store skyer med TFV-mini V2

TFV-mini V2 tanken er et lille bæst som lever for at lave damp. Den har et bred udvalg af coils, sågar forskellige farver, så du helt selv kan vælge hvilket udtryk din damper får. Der er lavet 3 forskellige serier af coils.

  • A-serien er mesh coils som kan køre forholdsvist høje watt. Faktisk fra 70-140W, som altså vil give dig en alvorlig dampsky. 
  • S-serien er mesh coils som kan køre på lidt lavere watt. Imellem 30-80W som stadig vil give en rigtig fin sky, men bruger mindre strøm.
  • K-serien er kanthal coil, til dig som ikke er til mesh. De kører mellem 50-120W.

 

TFV-mini tanken er også ultra nem at påfylde og har en lås-knap som sørger for at din tank ikke går op i lommen på dig. TFV-mini tanken har fået et stort og nemt påfyldningshul så det bliver nemt at fylde op. Den fyldes ved at holde lås-knappen inde, og twiste toppen til siden. Det bliver bare ikke nemmere!

 

Indhold i kassen

  • 1 x Morph 219 mod
  • 1 x TFV-mini V2 tank 
  • 1 x TFV-mini V2 S1 0.15Ω single mesh coil
  • 1 x TFV-mini V2 S2 0.15Ω dual kanthal coil 
  • 1 x mikro-USB ladekabel
  • 1 x brugermanual 
  • 1 x reservedele
Kapacitet (ml)2
Variabelt OutputJa
Max Watt219
Min Watt1
Batteri Internt / EksterntEksternt
Batteri inkluderetNej
Batteri Antal2
Batteri Celle18650
GenopladeligtJa
Max Opladning AMP2.0
Display TypeTouch LED display
TC MulighedJa
FormFirkantet
MaterialPyrex, Stainless steel, Zink Alloy
Connector510
Suction TypeDL (Direct Lunge)
Justerbart AirflowJa
Driptip Type510
Påfyldnings MetodePush-Open
Anbefalet BlandingTyk (70vg/30pg)

Tilbehør

Nitecore D2
249,00 kr
SMOK TFV-Mini V2 Coils
149,00 kr
Væg Adapter
29,00 kr
Varen er nu lagt i din kurv